PostNL casemanager ziekteverzuim

Ik zou Sjon Angenent ­ graag als kandidaat willen aanbevelen voor een positie bij uw organisatie. In zij functie als casemanager Verzuim is hij vanaf 2018 tot heden werkzaam bij PostNL als ZZP-er. Hij doet dit op een doortastende en voortvarende wijze en laat zien een zeer grote kennis van deze materie te hebben.

Sjon heeft uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden, is goed georganiseerd en kan zelfstandig werken. Dit laat hij dagelijks in zijn vakgebied zien als casemanager Verzuim waar hij heel veel contact heeft met zowel interne klanten als externe organisaties.

Door Sjon zijn kennis en ervaring heeft hij bij de start van de nieuwe afdeling Casemanagement in april 2018 de nodige ondersteuning verleend aan het opzetten daarvan. Tevens heeft hij zich bemoeid met het opleiden van zijn collega’s die het vak nog moesten leren. Hij pakt regelmatig de nodige gecompliceerde casussen op een prima wijze op en rond deze zelfstandig af. Waar nodig zal Sjon zich altijd heel flexibel opstellen.

Samengevat kan ik hem alleen maar van harte aanbevelen.

Jan van der Helm
Manager Salarisadministratie & Casemanagement


 

PostNL reorganisatie lijn- en staforganisatie

“Bij PostNL heeft Sjon Angenent bij in totaal drie selectietrajecten opgetreden als adviserend selecteur/HR gesprekspartner. In 2014 is PostNL een project gestart om de lijn- en staforganisatie van de PostNL Brieven operatie te herontwerpen en door afspiegelings- en selectiegesprekken opnieuw te bezetten. Sjon heeft laten zien dat hij mensen onmiddellijk kan “lezen”. Aan de hand van onze competentieprofielen wist hij ons uitstekend uit te dagen om goede keuzes te maken in de managers die de toekomst vorm kunnen geven. Hierbij hanteert hij een niet dwingende stijl. Hij laat de keuze nadrukkelijk bij de opdrachtgever maar stelt tegelijkertijd uitdagende, kritische vragen. Naast de keuze voor het juiste individu, heeft hij ook oog voor de juiste mix in het team. Bovenal is hij een prettige sparring partner! “

 

Maarten van Hest
Voormalig directeur operations Post NL


 

Moes Bouwbedrijf

“In mijn functie als directeur van Moes Bouwbedrijf Zwolle/Almere was Sjon gedurende bijna drie jaar van 2010 tot 2012 voor mij het aanspreekpunt voor HRM gerelateerde zaken. Ik heb Sjon ervaren als een toegewijde en loyale collega die onder de meest moeilijke omstandigheden zeer goed functioneert. Sjon heeft mij, het bedrijf en het personeel in de moeilijke periodes ondersteund. Sjon is een zeer stressbestendige professional die onder de meest moeilijke omstandigheden snel, adequaat, nauwgezet en geordend zijn werk doet.“

 

J. (Co) Teunis
Voormalig directeur Moes Bouw Almere

Share This